Conversation Between acep_13 and yandinugraha

2 Visitor Messages

  1. Kang Acep, bumi abdi di Bunderan Rajawali kang...tah eta teu acan ka pameungpeuk teh...nuju milarian info spot dll...bilih akang aya trip ka pameungpeuk, abdi ngiring ahh hoyong diajar mancing ..hehehe
  2. Kang, dibandungna didaerah mana?
    pernah mancing ka pameungpeuk?

    Salam, Acep
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2